Співачка, модель і колишня учасниця групи NikitA Даша Астаф'єва опублікувала сторіз в Instagram, які буквально іскрять самоіронією.

На фото-кадр з кліпу "Верьовки" 2012 року, де Даша ще в складі поп-дуету розгулює абсолютно оголеною по супермаркету. Вона пожартувала сама над собою, підписавши, що мовляв це в такому вигляді вона прийшла на кастинг групи NikitA.

"- Ви куди?
- Я в NikitA,

— Проходьте.

- Алло, мамочка? Я пройшла!"— - таким смішним уявним діалогом підписала Даша свій стоп-кадр.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Астаф'єва 6 січня взагалі була в ударі. Напевно святкувати Різдво співачка почала раніше, ніж інші. На питання фоловерів, коли вона вперше зайнялася любов'ю, солістка відповіла фотографією крейсера "Аврора" і написала — "приблизно в ці дні", натякаючи, що вперше все сталося настільки давно, що зараз вже немає сенсу про це згадувати.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Даша Астаф'єва шокувала і маму, і фанатів, різкою зміною іміджу. Співачка зробила супер-коротку стрижку, як у гопника, і сказала мамі, що у тієї тепер є два синочка.

Співачка і колишня учасниця групи "NikitA" Даша Астаф'єва віддалася ностальгії. Вона згадала, як зголила вперше своє шикарні волосся і залишилася з короткою стрижкою під "їжачок". І першою, хто дізналася про оновлення, стала її мама.

Даша вирішила поспілкуватися з шанувальниками в Instagram і відкрила рубрику "Питання-відповідь". У неї запитали, коли вона вперше "забрилася". І Астаф'єва вдарилася в спогади.

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії"Продюсер".

Нагадаємо, Даша Астаф'єва вразила екстремальним хобі, поборола головний страх:"Ой, воно мокре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва поділилася в Instagram фотографією з відпочинку біля Карибського моря, а також розповіла історію з дитинства.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва оголила пишні груди перед Новим роком:"вперше за п'ятнадцять років".