Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила кумедне фото, на якому позувала в стильному образі, відвідавши одне з новорічних містечок у Києві. Красуня приміряла шкіряні штани, масивні лофери, чорний облягаючий топ з глибоким декольте і довгим рукавом, а також білосніжну пухнасту шубку, розслабляючись на задньому сидінні автомобіля.

Зірка доповнила яскравий образ чорними сонцезахисними окулярами, срібною тканинною маскою на обличчі і келихом з коктейлем в руці, зібравши волосся наверх в недбалий пучок. Наталя зізналася, що може створити свято без приводу, просто з буденних речей.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Круто, коли вмієш зробити свято навіть з буденних речей і не шукаєш виправдань

А як ви сьогодні робите собі свято?"

Фолловери не пройшли повз: "красуня, дивлюся і фігею це просто бомбааа ❤️❤️🔥", "Королева", " Ой красуня👏 👏 👏Наталочка💔❤️🌟🌟🌟🌟", "🔥Наташ Ти вогонь".

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".