Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули, вибравши для відпочинку райські Мальдіви, щоб як слід поніжитися на теплому сонечку, насолодитися апетитною їжею, блакитною водою, і, звичайно ж, зробити безліч яскравих фото бікіні. Так, артистка виставила кумедний колаж, демонструючи струнку фігуру в купальнику блакитного кольору з "хижим" зміїним принтом.

Красуня стояла на тлі екзотичних рослин, грайливо вплетівши у волосся білосніжну квітку і жартівливо показавши за допомогою фотошопу, як її фігура могла б виглядати, якби її батьком був тато Кім Кардашьян, покійний Роберт Кардашьян.

Зірка відретушувала собі талію, зробивши її дуже вузькою, збільшила стегна і сідниці, а для порівняння додала і реальний знімок. До слова, Леся часто виставляє подібні фото-порівняння і навіть зізнавалася в різних інтерв'ю, що мріє зробити уколи краси або пластику, але боїться сильно нашкодити собі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кажуть у далекому 1987 році, батько Кім Кардаш‘ян служив у секретній військовій частині десь під Хмельницьким...

Як думаєте дзвонити в «Жди Меня» 937 99 92?🤣😍"