Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися архівні кадри Кароліни, на яких вона була відображена в дуже незвичайному образі. Так, артистка приміряла облягаючу міні-сукню яскраво-червоного кольору, суцільно усипану блискітками і високі рукавички, а її голову прикрасила масивна срібна корона зі страз.

"Фішкою" яскравого вбрання стала масивна перука, яка перетворила Лорак з шатенки в блондинку, а глибоке декольте сукні і вузький корсет спокусливо підкреслювало струнку фігуру красуні, а також її пишні груди. Варто відзначити, що в такому образі Ані вийшла на сцену "новорічного вогника", переспівавши хіт Лариси Доліної "Половинка", сидячи на срібному місяці.

"Доброго ранку! 😚😉

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Легкого понеділка! 😉

Як вам такий образ @anilorak ? Цей образ був для новорічного вогника. Кароліна виступала з піснею "Половинка" Лариси Доліної.

Це було щось! 😍🔥

Неймовірне виконання. 😉

Кароліна завжди пісням дає нове життя і на мій погляд вони звучать краще за оригінали! 😉"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Не гарненько. Вульгаркенько.😉 😉 😉 ", "Це не ваш стьль", " сексі красуня! 😍 👍 ", "Яка лялька".