Популярна українська співачка Ані Лорак, яка останнім часом живе та працює в Москві, з'явилася в студії в Урганта.

Попри скасування більшої частини концертів, Лорак з користю провела час — майже все літо вона відпочивала з донькою Софією на курорті, а зараз повернулася до активної роботи, в тому числі й до участі в телевізійних шоу.

Напередодні Миколая Ані Лорак стала гостею програми "Вечірній Ургант".

Для походу на телебачення співачка вибрала один з головних трендів нинішнього сезону - шкіру. Кароліна вбралася в смарагдовий комбінезон, який ідеально підкреслив її фігуру. Волосся Кароліна залишила розпущеним. Свій стильний лук Ані Лорак доповнила круглими сережками та чорними босоніжками на високих підборах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як зізналась сама співачка на своїй сторінці в Instagram, вони з Ургантом весело провели час.

Зокрема, Кароліна розповіла про те, як на звукозаписній студії в Лондоні зустрілась з засновником The Rolling Stones Міком Джаггером.

Ані Лорак показала відео, де Джаггер слухав її пісню. Українська співачка зізналась, що отримала два уроки від спілкування з легендарним музикантом.

"Перше, це те, що не важливо яка ти велика зірка, ти маєш завжди бути відкритою, доброю людиною. А друге, чому він мене навчив - ти завжди маєш надихати. Він скільки сказав теплих слів, він дав мені таку енергетику", - зізналась Лорак.

Нагадаємо, Ані Лорак показала спільне фото з Іваном Ургантом

Як повідомляв портал Знай.ua, Лорак у сукні Джей Ло похвалилася черговою статуеткою "Золотого грамофона"

Також Знай.ua писав, Лорак в обіймах Барських зраділа російській "деградації"