Новий канал активно транслює проморолик п'ятого сезону реаліті"Від пацанки до панянки". І глядачі вже познайомилися з деякими учасницями. Переконані, що звернули свою увагу на дівчину з унікальною зовнішністю. Директор Школи леді Тетяна Мокріді ексклюзивно розповіла про їхнє перше знайомство на проекті.

"Такого випадку в реаліті" Від пацанки до панянки " ще не було, – каже Тетяна. - На проект прийшла дівчина з унікальною зовнішністю. Біла ворона. Чи не тому, що в дитинстві її так називали ровесники, а тому, що в зовнішності переважає білий. "Альбінос "в перекладі з латинської" albeus "означає"Білий". Наша героїня отримала чимало дитячих травм через свої білі вії і білосніжну шкіру. Дівчинка з першого дня життя відчувала, що інша. Вона створила власний світ і жила виключно в ньому. Дівчинка-космос, яка закрилася від землян. Прозора, тендітна, як порцелянова статуетка, але побачите, з яким характером!"

Директор каже, що коли вони познайомилися, їй відразу спало на думку: "це ж модель".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

"Такі люди – знахідка для дизайнерів і режисерів, – пояснює Тетяна. - Ті, хто живе в тіні, здатний яскраво сяяти. Адже світу моди давно відомі моделі-альбіноси Конні Чіу, Діандра Форрест, Шон Росс і Стівен Томпсон".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Незвичайна зовнішність-це і дар, і прокляття. Головне-зрозуміти, як користуватися незвичайною зовнішністю:

"Альбінізм став відомий ще в Стародавній Греції і Стародавньому Римі, – розповідає директор. - Таким людям завжди доводилося несолодко. Жінок вважали відьмами і спалювали на багатті. В Африці досі полюють на людей. Найбільша дикість спостерігається в Танзанії. Там вірять в чаклунів і вважають, що частинки тіла альбіносів приносять щастя. За статистикою, саме в Танзанії альбіноси зустрічаються в співвідношенні 1 до 1400. У той час, коли в Україні, як і в більшості країн світу, одна людина-альбінос трапляється на 10-20 тисяч. Незвичайна зовнішність альбіносів затребувана в аніме. До речі, з 2015 року ООН проголосила 13 червня Міжнародним днем поширення інформації про альбінізм".

Нагадаємо, агресивна пацанка Мазур показала життя після проекту, мінус залежність і 15 кг.

Як повідомляв "Знай.uа", сама перероблена пацанка Покрещук показала свій трудовий стаж.

Також "Знай.uа" писав, що перероблена "пацанка" Покрищук сказала все, що думає про інтим між друзями.