На сторінці проекту "Зірковий шлях" у соціальній мережі Instagram з'явилися відео, які раніше були опубліковані в Stories української співачки MamaRika.

Вона заявила, що як і обіцяла, зробила огляд нового будинку, розташованого в Одесі. Відомо, що минулого року дівчина разом з гумористом Сергієм Середою таємно організували весілля під пальмами в сонячному Таїланді після 5 років стосунків. MamaRika завжди мріяла про це, про такий формат.

"Співачка MamaRika показала новий будинок в Одесі ⭐ за кілька годин до Нового року @mamarika_official і Сергій Середа (@serega_sereda вирішили — хочуть переїхати з Києва в інше місто. Вибір зупинили на Одесі, яка, за словами подружжя, завжди їх надихала. Так, всього за місяць пара опинилася в двоповерховому будинку поблизу моря. Гортайте галерею, щоб побачити їх житло✨", — написано в публікації "Зіркового шляху".

Переїзд MamaRika, скріншот: Instagram
Переїзд MamaRika, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Огляд двоповерхового будинку почався з вбиральні, далі дуже велика ванна кімната, яку MamaRika назвала "кімнатою для роздумів". Слідом співачка вирушила на кухню. У цей момент там знаходився Сергій, він взяв камеру і почав знімати дівчину і її враження від переїзду. Потім подружжя показало "чилл-зону" з великим телевізором, безліччю м'яких меблів і великим дзеркалом. Після вітальні MamaRika відобразила на відео спальню і другий поверх. А ось показати двір зголосився Сергій Середа. Там великий басейн і душ.

Переїзд MamaRika, скріншот: Instagram
Переїзд MamaRika, скріншот: Instagram

Нагадаємо, MamaRika показала плюси спільного життя зі свекрухою: "Кого я обманюю"

Як повідомляв "Знай.ua", співачка MamaRika показала, як розважається з чоловіком в ліжку: "Солодкий"

Знай.ua писав, весілля "Холостяка", зірки" Крепосной " і MamaRika: найяскравіші урочистості 2020 року