Українським пенсіонерам пощастило мати спеціалізоване видання "Пенсійний кур'єр", яке допомагає розібратися в усіх нюансах пенсійної системи. Цього разу з питанням звернувся військовий пенсіонер, який поцікавився, де він може отримувати гарантовані йому державою виплати.

Публікація про це була розміщена на сторінці "Пенсійного кур'єра" у соціальній мережі "Фейсбук".

Пенсіонери, фото: unian
Пенсіонери, фото: unian

Насамперед військовий відставник поцікавився, чи може він обрати іншу фінансову установу окрім Ощадбанку.

"Статтею 52 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (далі — Закон 2262) передбачено, що пенсії, призначені за цим законом, виплачують органи Пенсійного фонду України через установи АТ «Ощадбанк» за місцем фактичного проживання пенсіонера.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За бажанням пенсіонера установа банку може перераховувати кошти з його вкладного рахунку в установу іншого банку, що регулюється умовами договору. Іншого порядку виплати пенсій, призначених відповідно до Закону 2262, не передбачено", — відповідають на хвилююче запитання у редакції видання.

Нагадаємо, що під Києвом пенсіонерка спорудила курінь на шалено дорогій землі: "Розкіш і злидні!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині подорожчали яйця та овочі-забудьте про салати та омлет

Також, "Знай.uа" писав, пенсіонерка назбирала у дворі гору сміття розміром з будинок: є і кулемет, і моторолер