Відома українська співачка, екссолістка групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос, дуже активно веде сторінку в Instagram, де ділиться з більш ніж 800-тисячною аудиторією не тільки творчими успіхами, а й подробицями особистого життя, а також секретами краси і розкішної фігури.

Нещодавно знаменитість, яка також є переможницею шоу "Танці з зірками" вирушила з чоловіком, маленькою донькою Софією і старшим сином Даніелем підкорювати сонячний Дубай, спробувавши популярне екстремальне захоплення.
Так, артистка зважилася на стрибок з парашутом з висоти 4000 метрів, борючись таким чином зі страхом висоти, а після ще й сміливо прокотилася на так званому "XLine" - спуску зіплайн, який завдяки гравітації і сталевому канату створює відчуття вільного польоту над хмарочосами. Його висота становила 170 метрів (46-поверховий будинок), а швидкість - 180 км/год. Красуня зізналася, що нові екстремальні заняття припали їй до душі і запам'яталися на все життя.

"Може хтось відповість на моє запитання в цьому відео" Боже, навіщо я це роблю?» 😂

🔹46 поверховий хмарочос

🔹висота 170 метрів

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

🔹швидкість 80 км/год

🔹протяжність 1 км.

Great new experience in Dubai 😍"