Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно 50-річна знаменитість виставила зворушливе портретне фото свого давнього друга, соліста групи "Скрябін" Андрія Кузьменка (Кузьму), який трагічно загинув 2 лютого 2015 року. 17 серпня 2020 року легендарному виконавцю могло б виповнитися 52 роки.

Варто відзначити, що Андрій Кузьменко на 86 км траси "Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя", біля села Лозуватка за кермом власного автомобіля зіткнувся з молоковозом ГАЗ-5312 і від отриманих травм загинув на місці ДТП через кілька годин, так і не дочекавшись швидкої допомоги і рятувальників.

Так, Ірина трепетно зізналася, що не забуває про Кузьму, а також зазначила, як сильно їй не вистачає друга, сумуючи за ним. До слова, у Білик і Скрябіна є спільний хіт українською мовою "Мовчати", який підкорює серця численних українців з далекого 2003 року.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Пам'ятаємо! Сумуємо! Тебе не вистачає!"

Фолловери не пройшли повз, проте так і не змогли залишити коментарі під публікацією Білик, адже співачка заздалегідь відключила таку функцію.