Чоловік відомої української співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився в Сторіс кумедним фото, на якому позував, сидячи на сірому диванчику і тримаючи в руках великий грейпфрут. Так, артист приміряв стильну сорочку світло-блакитного кольору, і, дивлячись на камеру, вирішив розповісти про свою головну слабкість.

Зірка зазначив, що на вихідних не зміг стриматися, і дав волю своїй любові, а саме солодкому, якого з'їв так багато, що навіть погладшав на півтора кіло. Тепер же Володимир вирішив розвантажувати організм корисними грейпфрутами, з'ївши лише 2 цитрусових.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes/

"За вихідні, де я дав волю своїй любові( до солодкого), набрав 1.5 кг.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сьогодні два грейпфрута - мої найкращі друзі) розвантажуюся"

Варто відзначити, що і Дантес, і його дружина Надя Дорофєєва намагаються стежити за харчуванням і займаються спортом під пильним наглядом фітнес-тренера навіть в онлайн-режимі. Володимир вже не раз зізнавався, що для кліпу "Если бы" йому вдалося схуднути за максимально коротку кількість часу, а тепер чоловік намагається підтримувати форму.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.