Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Майамі, США.
Так, сім'я вирішила прогулятися по популярному району Вінвуд, одному з найжвавіших в місті, відомому завдяки кварталу Вінвуд-Уоллс, де під відкритим небом знаходиться музей величезних графіті, безліч кафе і галерей. Лілія і Влад знайшли серед безлічі графіті яскраву локацію, яка одразу сподобалася парі: червоний фотофон з висячою поруч боксерською грушею і мотивуючим написом з пропозицією позбутися поганих думок.

"У кожному з нас є трохи негативу.

Ну добре, в деяких - трохи більше, але їх тут мало😉 потрібно тільки знайти спосіб вчасно його вихлюпувати.

Загалом,
BE POSITIVE - і все буде чудово!..😍"

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Головне потрапити в точку, в потрібному місці і в потрібний час. 😉 💃 🏻 Ніколи не здаватися, навіть якщо дуже важко...😊💪🏼💣

Обов'язково все вийде...Обіцяю�🨉🔗�

Неймовірні локації знайшли в атмосферному ♥️😍Wynwood.

Яке фото подобається ?)♥️"