Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

Зовсім недавно знаменитість виставила серію зворушливих фото, наочно показавши, що холодна сніжна зима - не привід нудьгувати і сидіти вдома. Так, артистка приміряла стильну джинсову курточку, темно-сині штани, утеплилася затишним шарфиком і шапкою.

Красуня попустувала в білосніжному снігу неподалік від їх з Юрієм Горбуновим заміського будинку, ніжно посміхаючись на камеру. Зірка зізналася, що обожнює всі ці зимові радості, коли сніг пробирається під штани, щоки рожевіють від морозу, можна з легкістю покататися на санчатах або ковзанах, пограти в сніжки і зліпити сніговика.

"Зимові радощі!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коли сніг пробирається під штані, коли щоки червоні від морозу, коли перехоплює подих від спуску з гірки, а ще - ковзани, сніжки і снігова баба або bonhomme de neige 😅

а що ви ще не встигли зробити цієї сніжної зими?"

Фолловери не пройшли повз: "Катя, можна Вас запитати: скільки часу ви пробули на вулиці без шкарпеток?)) ", "Коли зима сніжна, на літо чекати веселіше😁"," Обожнюю тебе таку❤️❤️❤️", " Де ваші шкарпетки?!🙈 Катеринко, ви дуже позитивні❤️❤️❤️", "Як в дитинстві😍 😍 😍".