55-річна адотриса, фотомодель і дизайнер Елізабет Херлі влаштувала зухвалу фотосесію у дворі будинку. Британська актриса вийшла на вулицю напівоголеною.

При цьому пікантні фотографії практично оголеної жінки робив її 18-річний син.

Гарячі кадри припали не до душі американським матусям. Вони обурилися тим, що Елізабет не соромиться оголюватися перед хлопцем. Але більшість шанувальників прийшли в захват від квітучого вигляду актриси.

"Як я могла втриматися?"- написала під фото актриса.

Жінка вийшла в морозну погоду тільки в трусиках і білій шубці зі штучного хутра. Вона позує на камеру з розтебнутою шубою і грайливо дивилася в камеру. Вона похвалилася не тільки своєю сміливістю, але і розкішним підтягнутим тілом, якому позаздрять і 20-річні.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Елізабет Херлі, фото: Instagram
Елізабет Херлі, фото: Instagram

Елізабет Херлі, фото: Instagram
Елізабет Херлі, фото: Instagram

Даміан часто супроводжує матір на вечірниках, та й сам робить перші кроки в шоу-бізнесі — в 14 років він отримав невелику роль в серіалі "члени королівської сім'ї".

Нагадаємо, модель плюс-сайз Джоджо Бейбі познайомила з гарячою родичкою в трусиках.

Як повідомляв "Знай.uа", бездонне декольте копії Кардашьян Джоджо Бейбі зрадницьки оголило її груди.

Також "Знай.uа" писав, що пишні сідниці копії Кардашьян Джоджо Бейбі "з'їли" її крихітну білизну, залишилася лише в панчохах.