Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу показав кумедний відеоролик, на якому він розважає в Туреччині прибулих гостей.

Відповідне відео з'явилося на його сторінці в Instagram.

Вже кілька років Мурат Налчаджіоглу живе окремо від співачки Ані Лорак, а все, що пов'язує колишній чоловік – дочка Софія, яку чоловік періодично відвідує. В цілому, чоловік не любить виставляти напоказ своє особисте життя, тому фанати мало знають про його нову супутницю лілії і чим Мурат займається днями безперервно.

Нещодавно в його історіях з'явився архівний відеоролик, який опублікувала представниця компанії Farmasi, в якій Мурат є генеральним директором. Відео було знято ще восени минулого року в турецькому місті Мармаріс.

Дівчина показувала архівні ролики з відпочинку, на одному з яких опинився і Налчаджіоглу – очевидно, він став гідом відпочиваючої компанії і розповідав мандрівницям кумедні історії. Що конкретно говорить Мурат на відео, складно розібрати, проте його супутниці дзвінко сміялися над його словами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що колишнього Лорак Мурата помітили за куховарством і закликали повернутися до зірки.

Як повідомляв портал Знай.иа, колишній чоловік української співачки Ані Лорак, яка зараз особливо популярна в Росії, даремно часу не втрачає і активно проводить час зі своєю новою коханою Лілією.

Також Знай.иа писав, що Ані Лорак змагається з колишнім за увагу дочки: "як можна любити чужу людину?".