У вівторок, 2 лютого, стало відомо про курйозний інцидент в Одесі. Так, працівники комунальних служб вирішили спиляти дерева, які були зламані в результаті буйної стихії, проте щось пішло не так.

Про це написав місцевий житель Євген Синявін на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Хуртелиця та ожеледь зробили лиха у Одесі. 30 січня бачу як працівники УК Суворовский пиляють зламані дерева. Це дуже вчасно та гарно. УК вирішило допомогти ком. службам міста. Повага. Але. Потрапив на те саме місце і що я бачу ? Дерева таки попиляли та увезли те що можна звати дровами. Питання. Хто та як буде ліквідувати усе що залишилось?" - поцікавився чоловік.

Одеса, фото з Facebook
Одеса, фото з Facebook

Одеса, фото з Facebook
Одеса, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Одеса, фото з Facebook
Одеса, фото з Facebook

"На фото машина УК Паустовський пана Сергія Страшного", - зазначив один з коментаторів.

скріншот коментарів

Нагадаємо, багатодітна родина з Волині зліпила п'ятиметрового сніговика. Атмосферні фото розлетілися мережею.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві на Осокорках, жителі однієї з багатоповерхівок "утилізували" новорічну ялинку, викинувши її з 12 поверху. В той час під будинком гуляли діти.

Також портал Знай.uа писав, що останній зимовий місяць знову принесе українцям чимало клопоту, адже у лютому синоптики обіцяють рясні снігопади.