Не секрет, що в українців в 2020 році виникло багато труднощів. Деякі держави закрили свої кордони, не працювали звичні послуги розваги в готелях, а деякі люди просто відмовилися від відпустку, щоб не піддавати ризику своє здоров'я.

Багато з нас сподівалися на зимові "канікули", які зможуть компенсувати недолік літнього релаксу. Однак і тут виявилося не все так просто.

Спеціально для наших читачів ми зібрали інформацію про те, куди можна відправитися відпочивати взимку сезону 2020-2021.

Карпати, скріншот: YouTube
Карпати, скріншот: YouTube

Зимова казка в Україні

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Українцям рекомендують утриматися від зарубіжних поїздок і звернути увагу на місцеву красу. У нас в країні можна знайти традиційні гірськолижні курорти з різними пропозиціями та активностями. Для тих, хто в Карпатах бачив вже все, пропонуємо п'ять місць, які особливо чарівні в зимовий час.

Диканька, скріншот: YouTube
Диканька, скріншот: YouTube

Диканька (Полтавська область)

Це, мабуть, наймістичніше і дуже зимове місце в Україні. Тут можна пройтися сторінками гоголівського твору, насолодитися тишею і помилуватися зимовими красотами (якщо цього року погода все ж порадує нас снігом). Це невелике селище міського типу, але тут є на що подивитися: і стародавні печери, і тріумфальна арка з оглядовим майданчиком, і відома садиба Кочубея, побудована за іноземними проєктами. Також у Диканьці є заклади на основі тематики відомих літературних творів.

Львів, фото: vgorode
Львів, фото: vgorode

Львів

Західна столиця взимку сповнена атмосферою Різдва і затишку. На Площі Ринок на вас чекає ковзанка під відкритим небом, різдвяні ярмарки, а біля Оперного театру око радує головна новорічна ялинка міста. Особливо мальовничий вид відкривається із засніженого Високого замку. Після піших прогулянок зимовими вуличками старого міста, обов'язково потрібно випити львівської кави.

Мукачево (Закарпатська область)

У цьому місті сконцентрована велика кількість історичних споруд. Мукачево стоїть на березі річки Латориця і оточено гірським масивом. Визначною пам'яткою є замок Паланок, що знаходиться на височині. У центрі міста підніміться на Ратушу, з неї відкривається мальовничий вид на Мукачево. Тут ви знайдете багато релігійних будівель, що мають свою історію.

Готель "Ксенія", фото: Карпат
Готель "Ксенія", фото: Карпат

Готель "Ксенія" (с. Врублівці, Хмельницька область)

Готель знаходиться в особливо мальовничому місці на схилі Дністровського каньйону. Взимку він прекрасно підійде для усамітнення і відпочинку від ритмів міста. За дійсно зимової погоди вам вдасться покататися на ковзанах на Дністрі, з'їжджати з гірки і пити каву з видом на засніжені схили.

Одеса, фото: vgorode
Одеса, фото: vgorode

Одеса

Зимове море - особливо чарівне. До того ж насолодитися цією красою вам вдасться без натовпу туристів і вигуків про пахлаву. Також це прекрасна можливість розгледіти місцеві визначні пам'ятки і прогулятися по вуличках міста. Навіть якщо ви бували часто в Одесі - взимку місто вас здивує.

Раніше повідомляли, Миколенко з "Динамо" помітили за заняттям справжніх чоловіків: навіть не змерз.

Як повідомляв Знай.uа, прикарпатець похизувався трофеями у засніженому лісі - гриби, річка та вірний пес.

Знай.uа писав, Новий Рік 2021: куди поїхати відпочивати за кордон.