Популярна українська реперша Alyona Alyona показала фанатам своє татуювання і розповіла про її історію.

Відповідний знімок виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Alyona Alyona стала знаменитістю не так давно, проте встигла полюбитися безлічі українців. Фанати знають про пристрасть реперші до татуювань, хоч і не всі це схвалюють. Однак, всі наколки зірки мають свій сенс, чим вона із задоволенням ділитися в соцмережах.

Цього разу виконавиця розповіла про татуювання у вигляді воскового плюща. Вона розповіла, що у неї є улюблений вазон – Хойя (восковий плющ), який знаходиться у неї на батьківщині. Коли вона жила на Кіровоградщині, рослина постійно цвіла, що було до душі реперші.

Коли вона стала жити окремо від батьків, то купила власний плющ і почала чекати, коли ж він зацвіте. Однак, через 9 років і переїзд до столиці, дива не сталося. Тоді, виконавиця звернулася в тату-салон, щоб відобразити улюблену квітку на своєму тілі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Alyona Alyona продемонструвала результат роботи: чорно-червоне татуювання, що складається з трьох стебел Хойї і характерними для неї бутонами квітів.

"Тепер мій вазончик буде вічно квітнути на моїй руці ❤️❤️❤️", - написала виконавиця.

Крім зворушливої історії Alyona Alyona вирішила дати відсіч тим, хто засуджує її за татуювання на тілі. Вона заявила, що бити татуювання – її особиста справа і лише вона буде дивитися на них кожен день. У кожну наколку вона вклала власний сенс, який часто зрозумілий тільки їй.

" мені все одно, що вони виглядають скоріше як стікери, а не один концептуальний ряд: я люблю їх такими, якими вони є. З партаками і змінами кольору, з фрагментами, що випали. Це моя історія. Це моє життя. 🌸 ",- уклала Alyona Alyona.

Нагадаємо, що Alyona Alyona показала парне тату з найближчою людиною.

Як повідомляв портал Знай.иа, Alyona Alyona розповіла, чому захопилася татуюваннями.

Також Знай.иа писав, що Alyona Alyona висловилася про свої стосунки з солов'їною.