Український журналіст і інтерв'юер Дмитро Гордон нагадав українцям про покійного Геннадія Кернеса та інтерв'ю, яке було записано багато років тому.

Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Дмитро Гордон відомий українцям своїми провокаційними інтерв'ю з відомими політиками, розслідуваннями і жартами, які особливо до смаку припали молоді. Однак, цього разу журналіст залишив жарти осторонь і згадав про легендарного харківського мера Геннадія Кернеса, який півтора місяці тому помер від коронавірусу.

Гордон опублікував серію фото з інтерв'ю з Кернесом, яке було записано ще 11 жовтня 2013 року, за півтора місяці до початку Майдану і всіх подальших подій. Дмитро зазначив, що міський голова був напрочуд відвертий з ним.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

" ...коли все почалося, попросив мене нашу бесіду поки не випускати, притримати. Потім його мало не вбили, потім було ще багато всього і ось тепер його немає і побоюватися йому більше нічого", - написав журналіст.

Минуло 40 днів після його смерті, у зв'язку з чим Гордон вирішив знову опублікувати фатальне інтерв'ю з покійним мером Харкова. Дмитро зазначив, що багато слів Геннадія тепер звучать зовсім по-іншому.

Нагадаємо, що вдова Кернеса ГАЙСИНСЬКА пустить з молотка майно покійного мера.

Як повідомляв портал Знай.иа, стало відомо про те, що стоїть за скандалом з призначенням у Харкові. Все впирається в"договорняки".

Також Знай.иа писав, що талановитий українець " оживив "Кернеса:"Благодарочка від харківських пацанів".