Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов досить часто ділиться з шанувальниками в Instagram свіжими фотографіями з особистого і творчого життя. Як відомо, нещодавно шоумен повернувся з Дубай, де провів відпустку з дружиною Катериною Осадчою.

Нещодавно Горбунов розмістив на своїй сторінці в соцмережі кумедну картинку, на якій зображені жінка і чоловік. На фото був такий напис: "Як я фотографую свого чоловіка/Як мій чоловік фотографує мене".

"У вас в сім'ї теж так?" - жартівливо запитав у шанувальників телеведучий.

Юрій Горбунов, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"100% 😂😂😂", "Таааааак 😍😂", "Звичайно!!!", "Саме так😂", "Завжди😂", "100% збіг", "В нашій родині так само😁", Просто в точку", "По різному, але лайка завжди через ці фото! 😁" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Раніше ми писали про те, що Катя Осадча показала нестаріючого тата і красуню-маму, навіть Потап не встояв.

    Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка.

    Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Горбунов дивно привітав Катю Осадчу: "Головне не задушити".

    Також портал Знай.uа писав, що Юрій Горбунов на відпочинку з Катею Осадчою показав біль усіх чоловіків одним кадром: "Я на хвилинку".