Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила яскраві Сторіс з дня народження подруги, співачки Олі Полякової, яка хоч і відзначила 37-річчя ще 17 січня на райських Мальдівах з чоловіком Вадимом і доньками Алісою і Машею, вирішила влаштувати гучне свято 2 лютого в одному зі столичних закладів.
Так, серед гостей крім Даші Астаф'євої можна було помітити Славу Камінську, Соню Плакидюк, Лесю Нікітюк, Машу Єфросиніну, Андре Тана, Таяну, Катерину Кухар і багатьох інших зірок українського шоу-бізнесу. Всі дружно танцювали і веселилися, багато вітали Королеву ночі, яка за вечір встигла змінити два вбрання - концертне міні-плаття срібного кольору і розкішну вечірню сукню з глибоким декольте.

У розпал вечора Даша, з якою Оля грала в еротичних комедіях "Свінгери" і "Свінгери 2" вирішила піднести Поляковій ще один креативний подарунок, станцювавши тверк на камеру, демонструючи пишні сідниці в облягаючій сукніі. При цьому її найкраща подруга Соня Плакидюк почала грайливо шльопати знаменитість.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.