З Канади прийшли дуже цікаві новини. Так, жінка 20 років молилася, щоб до неї прийшла удача, і постійно в національній лотереї ставила на одні і ті ж цифри.

Мешканка Торонто Денг Праватудом виграла в лотерею "Lotto Max" 60 мільйонів канадських доларів, що за нинішнім курсом становить приблизно 1 мільярд і 320 мільйонів гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого телеканалу "CTV News".

Канадка заявила, що заздалегідь знала виграшну комбінацію чисел, оскільки та з'явилася уві сні її чоловікові ще 20 років тому.

"Всі труднощі тепер позаду", - сказала Ден Праватудом через перекладача, приймаючи свій гігантський чек у понеділок, 25 січня. У репортажі "CTV" повідомляється, що Праватудом іммігрувала до Канади з Лаосу ще в 1980-му році разом зі своїми 14-ма братами і сестрами.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Lotto Max, скріншот: YouTube
Lotto Max, скріншот: YouTube

За словами щасливиці, їй щастило далеко не завжди: "Ми з чоловіком багато працювали різноробочими більше 40 років, намагаючись заощадити, що могли, для нашої сім'ї".

"Моя сім'я спонсорувалася місцевою церквою, і, оскільки у нас нічого не було, я вдячна за величезну підтримку, яку вони надавали нам протягом багатьох років", – додала тепер уже мільйонерка Праватудом.

Як зазначила жінка, причиною їх бідності багато в чому став коронавірус: під час пандемії COVID-19 навесні минулого року її – матір двох дорослих дітей і бабусю двох онуків – звільнили з роботи.

"Поки вона була безробітною, Праватудом молилася, щоб її удача повернулася, і продовжувала грати в ту ж лотерею, ставлячи на одні і ті ж цифри, які за її словами, "одного разу вночі прийшли чоловікові уві сні", – пишуть журналісти.

Зокрема, буквально через день після відвідин храму для молитов про добробут, Праватудом пішла у справах в найближчий торговий центр на Йонг-стріт в Північному Йорку і перевірила підсумки розіграшу за своїм лотерейним квитком. Там вона виявила, що виграла безкоштовний квиток "Free Play", з розіграшем на 1 грудня 2020 року, і знову поставила на ті ж цифри.

"Через кілька днів я не могла повірити, що безкоштовний квиток виявиться вартістю в 60 мільйонів доларів", – сказала жінка, додавши, що саме її чоловік розповів їй цю відмінну новину. За її словами вона "була екстатично щаслива і одночасно плакала".

Праватудом сказала, що з цими коштами вона і її чоловік планують з'їхати зі своєї квартири і "купити будинок, машину та новий одяг", а також оплатити свої борги, і допомогти своїм дітям, які, за її словами, "переповнені радістю за своїх батьків".

Окрім того канадка додала, що відправиться з сім'єю в кругосвітню подорож, коли це стане дозволеним, а в якості "особливого" задоволення, зазначила, що купить собі кілька діамантів.

Раніше повідомляли, невідомий щасливчик зірвав один з найбільших джекпотів в історії: перетворився в одну мить на мільярдера.

Як повідомляв Знай.uа, фінансовий гороскоп на 2021 рік: яким знакам Зодіаку пощастить зірвати джекпот.

Знай.uа писав, у Києві сантехнік вночі перетворювався на монстра - "Дунув, і на справу".