Страшний інцидент стався у Воронежі РФ. Вчительку математики Наталію Тушинську, яка працювала в школі №1 жорстоко вбили на вулиці.

За фактом вбивства порушили кримінальну справу. Увечері на 47-річну жінку напав невідомий. Він завдав їй 13 ножових поранень. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Порушено справу за ч.2 ст. 105 КК РФ (вбивство, пов'язане з розбоєм), допитуються свідки, вилучені записи з камер спостереження.

Тушинська працювала в місцевій школі №1 з поглибленим вивченням окремих предметів, також вона була класним керівником військово-патріотичного класу.

Глава міста Вадим Кстенін висловив співчуття у зв'язку з жорстоким вбивством:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Багато років вона сумлінно працювала в сфері освіти, віддаючи всі свої сили і знання навчанню і вихованню юних воронежців. У серцях учнів і колег вона назавжди залишиться досвідченим і мудрим наставником, чуйним і уважним педагогом. Ми всі вражені подією і впевнені, що злодіяння не залишиться безкарним".

Нагадаємо, українець, якого розшукували за вбивство, спробував виїхати до Польщі

Як повідомляв "Знай.uа", на Донбасі загинув молодий військовий, син ніколи не обійме тата, куля прошила голову.

Також "Знай.uа" писав, що українців тероризує банда неадекватів, тримають у страху ціле місто, застрелили просто на вулиці.