Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам сумну новину - у віці 81 року пішов з життя її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Знаменитість важко переживає втрату найріднішого чоловіка, присвятивши татові кліп і пісню "Почуття". Так, артистка зізналася, що спочатку готувала для фанатів подарунок до Дня святого Валентина 14 лютого, проте через трагічні події перенесла реліз.

Виконавиця видала, що Олексій Йосипович з особливим трепетом чекав на відео, адже в ньому знялася мама Насті і його кохана дружина Лідія Петрівна, а сама пісня оповідає про батьків, що видають щасливу доньку заміж.

Шанувальники в сумний для Насті час зворушливо підтримували свого кумира, писали їй багато теплих слів і цікавилися самопочуттям. Красуня вирішила подякувати фанатам за те, що залишалися з нею навіть з скрутну хвилину. Зірка виставила стильний портретний кадр, примірявши чорний светр-оверсайз і масивні срібні сережки-кільця, зібравши "фірмове" кучеряве волосся у високий хвіст.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Друзі мої, я отримала від вас стільки тепла і добрих слів. Ви такі світлі, душевні і добрі люди. Дякую кожному з вас за неймовірну підтримку та енергію добра.

Я дуже сподіваюся, що моя музика, пісні, мої відео, все, що я роблю-дарує вам стільки ж щастя, натхнення і радості, скільки даруєте мені ви!

Дякую ❤️ Люблю вас і бажаю, щоб кожен день був щасливим!"