Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість оголосила численним шанувальникам радісну новину - виявляється, вони разом з виконавцем Позитивом стали ведучими нового сезону шоу "Орел і Решка".

Красуня вже заінтригувала подорожами, а також показала закулісся проекту, де робила начитку тексту. У зірки все ніяк не виходило з першого разу вимовити словосполучення "пра-прапрабабусині", а тому в якийсь момент вона почала злитися і навіть видала невічливе слово, яке голосом Мішель звучало досить забавно.

"пра пра прабабусині!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

ОХ! Буде весело😂 🥲!

Орел і решка! Скоро друзі❤️ @orelireshka_official

А ви з першого разу вимовили?"

Фолловери не пройшли повз: "Мішелька у тебе круто виходить, а головне чітко💜 👏 👏 👏", "так вже чекаю на "Орел і Решка" 😉 думаю буде Меганереально❤", "блін так цікаво спостерігати за якимись уривками пов'язаними з програмою🔥 😍".

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.