Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Завдяки соціальним мережам кожен шанувальник Світлани знає, що знаменитість часто проводить час з дружною сім'єю - доньками Євою і Тільдою, мамою Наталією і татом Сергієм, молодшою сестрою Ксенією і її чоловіком, бізнесменом Артемом Аурсаліді.

Варто відзначити, що хоч сама артистка живе в Росії і багато подорожує, її рідні залишилися в рідній Україні, проживаючи в Ірпені. При цьому близькі часто їздять відпочивати разом, в основному вибираючи для канікул теплі країни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Не дивно, що і сама 38-річна Лобода, і її 29-річна сестричка люблять похвалитися стрункими тілами в різних бікіні, викладаючи знімки з пляжів на тлі золотого пісочка і блакитної води. Обидві красуні дуже схожі одна на одну і на маму Наталію, навіть обираючи однаковий стиль одягу.

І Світлана, і Ксенія наполегливо стежать за фігурами за допомогою тренувань і правильного харчування, а також можуть блиснути довгими ніжками в міні-сукнях і коротких шортах. До слова, фанати сім'ї завжди в захваті від спільних кадрів сестричок і зізнаються, що не можуть вибрати, хто ж з дівчат красивіше.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.