У деяких українських областях очікуються сильні пориви вітру, які несуть загрозу.

Детальніше про це розповідає прес-служба МВС України в Facebook.

Повідомляється, що в четвер, 4 лютого, в Україну прийде циклон, який підніме сильний вітер в деяких регіонах. Зокрема, це стосується західних, Житомирської, Київської та Вінницької областей. За інформацією Укргідрометцентру, в цих регіонах пориви вітру досягнуть 15-20 м/с. У МВС оголосили I рівень небезпеки, жовтий.

Як розповіла синоптик Наталка Діденко, у четвер більшість областей України накриє дощ або мокрий сніг. Вона повідомила, що зона опадів буде поступово рухатися з західної частини країни на східну.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Йти будуть саме дощі, тому температура повітря очікується явно не лютнева: вдень +2 +7 градусів, на півдні і південному заході +5 +12 градусів. Прохолодніше хіба що в північних областях 0 + 4 градуси. Замість дощу мокрий сніг періодично ляпатиме в північній частині України, а в Карпатах через "мінус" випадатиме сніг",- написала синоптик.

Діденко також зазначила, що після такого потепління, в п'ятницю, 5 лютого, в Україну прийде похолодання, що говорить про можливу ожеледицю після дощів. Синоптик попередила українців про небезпеку і порадила запасатися льодоступами.

Нагадаємо, що під Харковом у Гайдарах на біостанції Каразінського університету розбудили бабака Тимку ІІІ щоб дізнатися, якою буде весна цього року.

Як повідомляв портал Знай.иа, Прикарпаття ризикує перетворитися на гігантську лавину.

Також Знай.иа писав, що Садовий виллє тонни кави на львівські дороги.