Головний герой романтичного шоу" Холостяк " Микита Добринін, якому вдалося знайти свою любов на проекті часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя.

Чоловік зі своєю дружиною Дашею квітковою, яка вагітна днями повернулися зі спекотного відпочинку на Мальдівах і тепер проводять свої будні в засніженому Києві. Микита відповів на найпоширеніше питання, яке йому задають після прильоту з островів.

"Чи сумуємо ми за Мальдівами? Навіть ніколи. Дуже радію, що ми повернулися, продовжуємо планувати зйомки і нові справи. Та й погода зараз👍 🏽, скаржитися не буду. Ви як, чим в цю хвилину займаєтеся?",- пише Микита.

Шанувальники писали свої відповіді на питання Микити і чесно розповідали про те, чим займаються. Однак більше уваги дісталося фотографії пари з Мальдів, де Добринін тримає на руках свою кохану.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фанати зробили безліч компліментів парі і відзначили, що від фотографії віє теплом, ніжністю і любов'ю.

"від вашої фотографії віє ніжністю, теплом і любов'ю", " їду в автобусі на гру,холодно, ноги замерзли☺️..", "Фото сонячне)).. Микита, сонце в ваших руках)) Тримайте міцніше)", " Круто коли стільки справ! Теж вся в справах, робота, навчання", "рік синочка... Сьогодні нам тиждень))", " Ви такі мотиватори! Подивилася допис і одразу хочеться гори звернути🤩 гарного вам дня", "вирішую питання з сесією , ви такі красиві і класні, від вас віє любов'ю і радістю", "

Раніше ми повідомляли, Даша Квіткова поділилася постільною фантазією, Добринін ні при чому.

Як повідомляв "Знай.uа", Холостяк Добринін залишив вагітну квіткову і опинився один на один з монстрами.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостяк" Добринін показав як балує вагітну Дашу квіткову.