Українська співачка SLAVIA заінтригувала шанувальників анонсом нового треку та спокусливим фото.

Дружина Дзідзьо Ярослава, яка активно займається своєю кар'єрою співачки під псевдо SLAVIA, потішила фанатів анонсом нової пісні.

На своїй сторінці в Instagram дівчина поділилась світлиною, на якій постала у спокусливій позі. Ярослава позує перед камерою у короткій шкіряній спідниці, закинувши руки за голову. При цьому її короткий білий гольф підскочив догори, оголивши пружний живіт красуні та обтягнувши її пишні груди.

Ярослава кокетливо усміхається в об'єктив, а її зелені очі "пускають бісики".

"Працюю над новим треком. Дата релізу запланована на 12 лютого. Чекаєте? Як гадаєте, про що пісня?", - прокоментувала фото співачка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зазначимо, що співак Михайло Хома, відомий під псевдо Дзідзьо, зі своєю дружиною Ярославою разом вже 18 років.

Вони одружені декілька років, проте закохані понад 18 - з моменту їхнього знайомства у музучилищі. Спочатку пара організувала гурт, де разом співали. Але згодом кожен пішов своїм шляхом у співочій кар'єрі.

Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Дзідзьо втиснула апетитні форми у жовтий купальник на березі океану

Також Знай.ua писав, дружину Dzidzio застали в оточенні чужих чоловіків та келихів шампанського