Російський співак Сергій Лазарєв, якого підозрюють у романтичних стосунках з Ані Лорак, продемонстрував високий рівень майстерності на шоу "Танці з зірками".

Виступом зірки разом з його партнеркою Катериною Осиповою ділиться Instagram-акаунт про життя зірок Show of Russia

Увагу громадськості привернув третій ефір програми, у якому Лазарєву випало танцювати ча-ча-ча під пісню "Tous Les Mêmes" бельгійського виконавця фламандсько-руандійського (його батька з народності тутсі було вбито під час геноциду в Руанді) Stromae.

Співак мав повністю білий образ з білими штанами і білим жакетом, у той час як його партнерка одягнена у коротку сріблясту сукню, типову для латиноамериканських танців.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Судді проєкту, як і глядачі, відзначили високу технічну майстерність пари. Зокрема, Лазарєв не уникав складних танцювальних фігур, таких як, наприклад, Нью-Йорк — перехресний крок з зупинкою (чек), при виконанні якого партнер і партнерка розкриваються в одному напрямку.

Як зізнався зірка, отримавши музику і дізнавшись, що вони танцюватимуть ча-ча-ча, Лазарєв ледь не впав у паніку через неможливість вигадати номер. Однак як вдалося побачити у телевізійній програмі, співаку вдалося впоратися з цим викликом.