Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість заінтригував численних шанувальників прем'єрою нової україномовної пісні "Мала танцюй", яку обіцяє презентувати вже в четвер 11 лютого. Так, артист позував на білосніжному фотофоні в стильному вбранні, що складається з широких штанів темно-синього кольору, блейзера-оверсайз з яскраво-синьою вставкою і масивних черевиків з золотими ланцюгами.

Зірка поставив ногу на стінку і вирішив трохи поміркувати про відносини і про те, що може легко їх зруйнувати. Чоловік упевнений, що запорука щасливого сімейного життя - регулярне спілкування, щирий інтерес до захоплень один одного, спільне проведення часу, підтримка і повага. Віталій зазначив, що для того, щоб зруйнувати відносини - достатньо не працювати над ними, а пустити на самоплив.

"#8днів до прем’єри.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Для того щоб зберегти стосунки, необхідно докладати зусилля. Люди не протримаються разом довго тільки через взаємну симпатію. Ні друзі, ні закохані.

Потрібно регулярно спілкуватись. Щиро цікавитись справами один одного, проводити разом час, дзвонити по дрібницях, писати дурні смски, по-дружньому радіти, коли добре та підтримувати один одного, коли погано, мовчки сидіти поруч або гучно гуляти по паркам.

Та що завгодно, кожен сам для себе вирішує, як він зберігає улюблених людей біля себе. Можна багато чого хорошого і важливого час від часу, але хоч більш-менш регулярно.

Для того, щоб зіпсувати відносини, дoстатньо просто нічого не робити...

#МАЛАТАНЦЮЙ"