Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс ніжне відео, позуючи в гардеробній їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Так, артистка показала, з чого почався її день, роблячи селфі в дзеркалі найулюбленішої кімнати житла і мрії кожної дівчинки.

Красуня приміряла лише труси чорного кольору із завищеною талією і міні-топ з довгим рукавом, без сорому демонструючи струнку фігуру і довгі ноги, проте грайливо приховуючи за смартфоном обличчя. Зірка похвалилася ще й значною колекцією різного взуття, яка красувалася на білосніжних поличках, а також показала затишний куточок, де наводить марафет вранці.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

Варто відзначити, що Надя частенько виставляє різні фото в бікіні, адже стежить за фігурою за допомогою наполегливих тренувань під чуйним керівництвом фітнес-тренера навіть онлайн, коли знаходиться закордоном. Виконавиця вибирає для світських виходів досить спокусливі вбрання - міні-топи з глибоким декольте і спідниці, демонструючи крім цього відверті образи і в кліпах.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.