Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кумедне відео, позуючи у ванній кімнаті їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Так, артистка приміряла лише довгий банний халат білого кольору, знявши пухнасті рожеві капці і ставши на маленький рушник.

Красуня нанесла перед сном на обличчя маску темно-коричневого кольору, гаряче танцюючи і наспівуючи улюблену пісню. При цьому Володимир Дантес, який в цей час знімав кохану, не зміг стримувати сміх. Зірка пожартувала, що саме таким чином демонструє свій стиль.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так що Ви знаєте про стиль", - пожартувала Дорофєєва

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

До слова, численні шанувальники Наді вважають співачку іконою стилю, адже красуня фактично завжди підбирає яскраві вбрання, а також не гидує мас-маркетом. Для повсякденних справ зірка віддає перевагу оверсайз, зручним кросівкам і черевикам, незвичайним аксесуарам, а ось на світських заходах і різних шоу Дорофєєву можна помітити в елегантних облягаючих міні-сукнях, що вигідно підкреслюють її струнку фігуру і довгі ноги.