Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, розсмішивши не тільки дружину Вікторію, а й численних шанувальників. Так, артист вирішив створити імпровізований шоу-балет для своєї 6-річної доньки Лізи, в якому поки що брав участь тільки сам. Шоумен запально танцював, поки малеча займалася вокалом на одному зі своїх уроків, виконуючи пісню з мультфільму "Моана".

У якийсь момент Юрій так сильно захопився рухами, що ледь не зачепив їх домашню улюбленицю - собачку породи такса по кличці Буся, яка пробігала поруч. В кінці ролика зірковий тато зробив невдалий випад, і, скрикнувши, схопився за спину.

"Мала завела... )))"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: " на другий захід на Танці з зірками 👍", " Шоу балет для доньки готовий😍", " оце так, танцюрист😍 😍 😍"," Підтримка що треба! Молодець, Юрчику!", "Боже Юрчик як там твоя нога або спина, аж мені боляче стало🤗❤️"," назавжди 15 років😍 😂", " Ви диво🤗 😆.А голосиста доцюня!!умничка, гарний голос!! 💗 💗 💗 ", "Нічого собі тато як може,прям балерун😂 😂 😂 👍".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність