Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетний фото-колаж, зроблений її фан-клубом в якості невеликого подарунка для їх кумира. Так, на всіх знімках Аліна позувала з 37-річним актором Романом Полянським, який грав фактично всі головні ролі в її романтичних кліпах.
Пара ніжно обіймала один одного на зйомках кліпів, приміряючи різні образи - від Бонні і Клайда до черниці і її коханого. При цьому ні Гросу, ні її аудорія не приховували теплих почуттів до архівних кадрів, називаючи Аліну і Романа "малюками".

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Варто відзначити, що після гучного і болісного розлучення Гросу з російським бізнесменом Олександром Комковим через менше рік шлюбу, виконавиці все частіше приписують роман з давнім другом, актором і режисером Романом Полянським.

Нещодавно 37-річний артист та Аліна разом відпочивали у засніженому Буковелі, часто виставляють спільні фото та весело проводять час. До слова, Роман Полянський знімався в більшості кліпів виконавиці, де грав її коханого.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще