У містечку Плейнс, штат Пенсильванія, США чоловік застрелив подружжя і скоїв самогубство після сварки через прибирання снігу: сусіди скидували насипи на його ділянку і грубили нападнику перед тим, як загинути від вогнепальних поранень.

Про інцидент повідомляють NBC News. Також у мережі з'явився запис з камер спостереження, на який потрапила сцена вбивства.

Поліції вдалося встановити попередню послідовність подій. Північний Схід США був засипаний снігопадом — покрив місцями досягав 75 сантиметрів. Подружня пара Джеймс і Ліза Гой прибирали свій паркувальний майданчик, кидаючи сніг на територію, що належала Джеффрі Спейду. Коли їхній сусід це побачив, то він спробував зробити зауваження — але нарвався лише на лайки, зав'язалася суперечка.

Стрілянина у Пенсильванії, кадр з відео
Стрілянина у Пенсильванії, кадр з відео

У якийсь момент Джеффрі повернувся до свого будинку і вийшов з пістолетом, однак суперечка не зупинилася — сусіди продовжували показувати йому грубі жести. Після цього чоловік розстріляв їх з пістолета, однак жертви все ще лишалися живими — тому він повернувся додому за гвинтівкою і зрештою закінчив справу, добивши пару.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поліція отримала виклик щодо стрілянини, але на момент прибуття правоохоронців Спейд вже застрелився у своєму будинку.

Нагадаємо, Невідомі влаштували стрілянину по вікнах киян - "Третій поверх, дитяча кімната"

Як повідомляв портал Знай.uа, під Києвом, у Броварах, невідомі відкрили вогонь зі стрілецької зброї по маршрутці з людьми.

Також Знай.uа писав, що у Києві за півдня сталася рекордна кількість аварій.