Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс забавне і одночасно зворушливе відео, позуючи разом з давнім другом, виконавцем Позитивом. Так, артисти показали, що бачаться навіть після розпаду "Время и Стекло", де виступали разом 10 років і продовжують підтримувати теплі і хороші відносини.

Красуня прийшла в студію звукозапису Mozgi, а Позитив ніжно взяв Надю на руки і почав кружляти, поки сама Дорофєєва сміялася і обіймала друга за шию. При цьому Позитив пожартував, що потрібно вміти розлучатися з минулим, а тому нібито пригрозився "викинути" співачку на склад старих речей. Після Олексій трепетно додав, що насправді подружку потрібно берегти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ну по-перше Надя, знаєш що як би потрібно розлучатися з минулими речами...

Дивись, у нас там є склад... раз, два...

Ні, тебе потрібно берегти!"

Варто відмітити, що ще в березні-місяці 2020 буквально за кілька днів перед локдауном в Україні група "Время и Стекло" оголосила про завершення свого існування через 10 років кар'єри. Надя Дорофєєва і Позитив відзначили, що між ними немає конфліктів, просто кожен з виконавців вирішив йти своїм шляхом і пробувати щось нове.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.