Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.
Красуня згадала далекий 2016 рік, показавши архівне відео, на якому підкорила зіркових двузей і тренерів шоу "Голос країни 7" під час сліпих прослуховувань. За словами самої Наташі, вона прийшла щоб відчути те хвилювання, яке відчувають численні конкурсанти перед першим виступом, а також сподівалася, що ніхто з тренером не зможе дізнатися її голос.

@nataliya_mogilevskaya

Смотри до конца! ❤️❤️❤️

♬ оригинальный звук - Наталья Могилевская

Зірка виконала свій хіт "Завелась", примірявши облягаюче чорне плаття, суцільно всипане блискучими паєтками і доповнивши образ шкіряним поясом, вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а також туфлями на масивному підборі. Незважаючи на старання Могилевської, Потапу, Тіні Кароль, Джамалі та Сергію Бабкіну вдалося відразу вгадати, хто стоїть на сцені.

Варто відзначити, що 24 січня стартував свіжий сезон улюбленого пісенного проекту українців "Голос країни 11", з оновленим складом зіркових тренерів: Тіною Кароль, Олегом Винником, Монатіком і Надею Дорофєєвою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".