Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість заінтригував численних шанувальників прем'єрою нової україномовної пісні "Мала танцюй", яку обіцяє презентувати вже в четвер 11 лютого. Так, артист позував на білосніжному фотофоні в стильному вбранні, що складається з широких штанів темно-синього кольору і чорної облягаючої футболки.

Зірка простягнув руки до камери, демонструючи скоріше негативний, ніж позитивний вираз обличчя. Віталій вирішив поговорити з фанатами про зради, які у своєму житті вважає справжнім жахом. Козловський зазначив, що не існує зрад "по п'яні" або заради помсти і в зраді винен тільки той, хто витер ноги об душу люблячої його людини. Таким чином виконавець закликав не прощати болючі зради коханих людей.

"#7днів

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Хтось дуже дурний придумав класифікацію зрад: зрада «по-п'яні», зрада «заради помсти», зрада «від розпачі», зрада «тому що сама(сам) штовхнула(штовхув)».

Хтось дуже слабкий вирішив, що на якісь види зрад можна закривати очі.

Але все це — брехня! Зрада — це бажання, потяг до іншої людини. Зрада — це як витерти ноги об перський килим.

Тільки замість килима — душа люблячої людини.

Хіба можна прощати, коли об твою душу витирають брудне взуття?

#МАЛАТАНЦЮЙ #soon"