Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість похвалився спонтанним відпочинком в теплих краях, помчавши в Єгипет і ніжачись під спекотним сонечком, перечікуючи холодний київський грудень серед блакитного моря, пальм і золотого пісочка. Так, артист виклав серію яскравих кадрів, відправившись на довгоочікувану екскурсію до знаменитих пірамід.

Віталій зізнався, що хоч йому зараз і 35 років, побувати в містичному стародавньому місці він мріяв з самого дитинства, а в якості приємних бонусів отримав ще й незабутню прогулянку на верблюді і навіть забавну фотосесію серед пустелі.

"У тридцятип'ятирічного хлопчика збулася дитяча мрія - побувати на пірамідах!😱😂

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гортай фото і пиши яке фото подобається більше 👉 🏼 1,2,3,4,5,6 або 7 ?!??!?"

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію Козловського: "Всі фртки класні💥👍2 особливо😍👍У вас така зовнішність, що будь-якій країні приймуть за свого 😂👍", "Придумали теж, вибирати серед такої краси😍 всі фотки вогонь, найголовніше це те, що Ви прям світитеся від щастя 🤗❤️", "Схожий на Джафара з Аладіна 😜🧞♂️", "Віталік, які круті фотки!!! Класно!!! А ви прям східний чоловік, султан🤗 🤗 🤗 💖 💖 💖".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.