Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, виставляючи безліч радісних фото і відео. Так, артистка показала зворушливі портретні кадри з 2-річним Мішею, тримаючи хлопчика на руках на тлі блакитної води.

Красуня зізналася, що ще колись давно надихнулася історією Тура Хейєрдала, який в 1947 році перетнув Тихий океан на дерев'яному плоту. Тоді зірка не могла повірити, як це можливо, а незабаром і сама потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як перша жінка в XXI столітті, яка здійснила безперервну кругосвітню подорож завдяки шоу "Орел і Решка".

Тодоренко видала, що її маленького сина поки не цікавлять титули зіркової мами, проте вона сподівається, що в майбутньому він буде дуже пишається своєю сім'єю.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Одного разу мене надихнула історія безстрашного археолога-мандрівника Тура Хейєрдала, який в 1947 році перетнув Тихий океан 🌊 на плоту «Кон-Тікі».

На плоту, товариші🤯! Коли я була в Осло, навіть встигла помацати цей "корабель"🙈, але щоб на такій деревясі, вибачте, переплисти океан????? Після побаченого і прочитаного я в черговий раз переконалася, що немає нічого неможливого і відправилася підкорювати світ) ☺


Я, звичайно, не Тур Хейєрдал , поки що всього лише жінка, яка здійснила кругосвітню подорож в XXI столітті.

Та й мої титули в Книзі рекордів нічого не значать для сина, але я дуже хочу, щоб він пишався своїми батьками)

І я вдячна нашій дитині за можливість побачити себе з іншого боку, за можливість навчитися безмежно любити і приймати."