Продюсер, керівник жанрового напрямку "Великі розважальні шоу" в "1+1 Продакшн" Володимир Завадюк поділився фото з Лесею Нікітюк і Сантою Дімопулос, натякнувши, що він дещо інакше ставиться до питання щодо того, хто переміг у програмі "Танці з зірками", яка входить до сфери його відповідальності.

Відповідний знімок був розміщений на його сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

На фотографії можна побачити Заваднюка, Нікітюк і Дімопулос. На чоловікові джинсова куртка, на жінках — білі полушубки зі штучної овчини.

"З переможницею @ tanci1plus1, і з реальною переможницею", — написав Завадюк.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк доволі непогано виступила у п'ятому сезоні "Танців з зірками", посівши третє місце попри те, що судді ставили їй далеко не найвищі бали. Колишня чемпіонка з бальних танців Санта Дімопулос же стала переможницею сьомого сезону, але спробувала передати кубок Юлії Саніній, проте остання відмовилася.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також не можна виключати, що Завадюк мав на увазі трохи інше і назвав Нікітюк переможницею по життю.

Однак деяких українців рішення журі у фіналі сьомого сезону не задовольнило і вони нагадали про це.

Нагадаємо, Тіна Кароль приховувала коханого? Відомий продюсер розкрив карти: "Стали рідними".

Як повідомляв портал Знай.ua, Роман з Баланом закінчено? Тіна Кароль задивилася на продюсера закоханими очима: "Давно і безнадійно".

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк пригрозила "кривавим автографом" пляжам на Мальдівах