Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко, Дзіздьо (Михайло Хома) і Олег Винник стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекті взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені будуть запалювати актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Так, творці проекту заінтригували ще одним новим персонажем - розкішним Сонцем, яка вже встигла виконати хіт Тіни Тернер "Golden Eye".

Сонце дала зірковим детективам і численним шанувальників шоу кілька слушних порад, які навели українців на думку про те, що під костюмом ховається Тіна Кароль - знаменита фраза "пупсики", натяк на пісню "Полюс притяжения", приміряючи прикраси Сонце натякнула, що може бути амбасадором ювелірного бренду, а Кароль саме є обличчям "Укрзолота". Також Сонце, вийшовши на сцену, поставила ноги в третю позицію, натякаючи на танцювальне минуле. Тіна є ведучою шоу "Танці з зірками".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім Кароль у детективів з'явилося ще кілька цікавих версій - Злата Огневич, Катерина Бужинська, Таяна, Альона Вінницька, Оля Цибульська, Міка Ньютон, Віра Кекелія і навіть Ані Лорак, яка вже 6 років проживає в Росії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.