Нещодавно відбулася прем'єра найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній сторінці "Маска. Україна" у соцмережі Instagram підписникам похвалилися новими рекордами на українському телебаченні. Виявляється, шоу досить популярне в країні, адже його дивляться понад 7 мільйонів глядачів.

"Ви побачили ще тільки 2 випуски гіпершоу МАСКА, а нам вже є чим пишатися!

▪️ понад 7 000 000 глядачів подивилися МАСКУ в ефірі
▪️ понад 2 000 000 переглядів двох повних випусків на YouTube
▪️ 12 рекордних тижнів щосуботи ми будемо разом розгадувати таємниці

Чекаємо на вас вже цієї суботи, 6 лютого о 21:00 на каналі Україна 🖤", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Таке буває, коли контент якісний", "Ну тому що це реально краще шоу 😍🔥", "Браво, ми разом! Шоу просто клас! 🔥🔥🔥", "Я вже з нетерпінням чекаю суботи 🔥💕💕", - написали в коментарях користувачі соцмережі.

Нагадаємо, на "Масці" в Розі впізнали Славу Камінську, Лілію Ребрик і Надю Мейхер.

Як повідомляв портал Знай.uа, на "Масці" з'явиться Тілль Ліндеманн або Ван Дамм: вгадайте, хто Сом.

Також портал Знай.uа писав, що під "Маскою" вогняного Дракона впізнали відомого співака. Глядачам показали фото Арсена Мірзояна, Сергія Бабкіна та Павла Зіброва.