Минулого тижня, в суботу, 30 січня 2021 року, відбувся другий епізод масштабного проекту "Маска" на телеканалі "Україна".

Зараз на сторінці шоу в соціальній мережі Instagram продовжують з'являтися публікації з фрагментами минулого випуску. І у користувачів вирішили поцікавитися, кого вони бачать зі знаменитостей під маскою Кози.

"Яка українська зірка може ховатися під маскою Кози? Голосуйте в коментарях цифрою 1/2/3 або пишіть свій варіант. Новий випуск гіпершоу маска дивіться вже цієї суботи, 6 лютого о 21: 00 на @kanalukraina", — йдеться у публікації, до якої прикріплені фотографії трьох українських жінок — Ольги Цибульської, Лесі Нікітюк та Ольги Сумської.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Тоня Матвієнко", "Цибульська", "Машунька Єфросюнька", "Єфросиніна", "Катя Осадча", "Брежнєва віра❤️ але це не точно...😅 ", "Джамала", "можливо Катя Осадча, або Олена Кот", "Фаліон (Лісапетний батальйон)", — написали користувачі в коментарях. Цікаво те, що багато коментаторів не виключають і інші, досить несподівані варіанти.

Нагадаємо, Нікітюк, Дорофєєва, Андраде? Сумний Павич з шоу "Маска" розтопив серця українців. Взяли участь 16 найвідоміших людей України.

Як повідомляв "Знай.ua", Козловський, Зібров, Пономарьов? Вусатий Буряк з шоу "Маска" заплутав українців

Знай.ua писав, таємнича Крапанка з шоу "Маска" виявилася відомою режисеркою, українці не вірять очам