Нещодавно відбулася прем'єра найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній Facebook-сторінці "Маска. Україна" з'явився красивий ролик, на якому зображений новий персонаж чорний Лев. На відео художниця по костюмах шоу "Маска" Леся Патока пояснила, чому такий образ вже став легендарним серед усіх країн.

"Він у нас міфічна істота, і насправді в природі такого не існує. Він як легенда і міф, можна провести аналогію з єдинорогом – всі про нього говорять, але ніхто його в житті не бачив. Він повністю чорного кольору. Ще в жодній країні світу ніхто не робив нічого подібного. Були білі, були золоті, але чорного легендарного лева не існувало. На ньому багато різної вишивки, ручної роботи", - розповіла Патока.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Буряк і Крапанка запалять на "Масці", Dzidzio цього не забуде: "Ого-го як".

Нагадаємо, таємничий Мольфар або вусатий Буряк: шоу "Маска" інтригує відразу чотирма новими персонажами.

Як повідомляв портал Знай.uа, улюбленець "вовчиць" Винник розбереться з павою на "Масці": "Герої не можуть".

Також портал Знай.uа писав, що фігура доньки Пугачової Христини Орбакайте не вразила журі "Маски": "Це співає мужик".