Белкаліс Марленіс Альманзар, більш відома як Карді Бі є американською хіп-хоп виконавицею, актрисою і телезіркою, яка сьогодні випустила новий кліп на трек під назвою "Up".

Відеоробота знаменна для українців, адже його режисером стала наша землячка і кліпмейкер Таня Муіньо.

"Для цього кліпу я хотіла зробити щось зовсім інше. І я знайшла ідеально підходящу людину в Україні, Таня просто неймовірна!", - заявила Карді Бі про роботу з Тетяною.

Однак це вже не перша робота Муіньо для західних виконавців, адже до цього вона знімала кліпи для Кетті Перрі і Розалії, а також найпопулярніші відео для Дмитра Монатіка і "Время и Стекло".

Кадр з кліпу Cardi B, скріншот: Youtube
Кадр з кліпу Cardi B, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зокрема, її робота "Троль" для Дорофєєвої і Завгороднього на Youtube набрала вже 179 мільйонів переглядів.

"Влітку Світлана Лобода хотіла зняти відео на "випадкову", але нічого цікавого мені в голову не прийшло. Бачила потім результат-так, все витримано в стилі Світлани, на жаль, я так не знімаю", - поділилася Таня.

Вона часто відмовляє артистам у співпраці з причини, якщо їй не подобається сама пісня.

Нагадаємо, роздягнений до трусів Влад Яма хвацько розважився з Tayanna: "Зі мною на все життя"

Як повідомляв "Знай.ua", Cardi B і Megan Thee Stallion стали кращими з піснею "WAP" у 2020 році: без скандалу не обійшлося

Знай.ua писав, "Оргазм для очей": Дорофєєва побешкетувала на пухнастому авто з відомою режисеркою