Ольга Сумська перевтілиться в Маргариту з відомого роману Булгакова та політає на мітлі на сцені одеського театру.

Відома українська акторка Ольга Сумська зібрала багатотисячну аудиторію в Instagram і часто тішить своїх шанувальників новинами з особистого та професійного життя.

Цього разу акторка поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "Майстер і Маргарита", у якій вона грає головну жіночу роль.

Ольга Сумська порадувала жителів Одеси, повідомивши, що легендарна вистава відбудеться у їхньому рідному місті вже цієї суботи, 6 лютого у Філармонії.

Зірка також виклала фото з поїзда, яким, вочевидь, вона їде до міста, яке так романтично називають "перлиною біля моря".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Одеса-мама, зустрічай! 6 лютого, Філармонія, 20.00 - наша легендарна вистава "Майстер і Маргарита", - прокоментувала фото Сумська.

До слова, в одному з інтерв'ю Ольга Сумська розповіла про містичну історію, яка з нею трапилася під час спектаклю "Майстер і Маргарита".

На фразі Воланда "рукописи не горять" він підкинув вгору незакінчений роман Майстра, листки з рукопису розлітаються, і раптом один із них ліг просто в руки Сумській, а другий став перед нею сторчма і так простояв до кінця вистави, не впавши.

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, якою була до легендарної Роксолани.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком

Також Знай.ua писав, Сумська поділилася фантастичним рецептом