Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель вирішила поговорити про найпоширеніше слово в її житті.

Дівчина опублікувала знімок в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать трохи більше 8 тисяч чоловік.

"Спасибі) у нас бесіда перетворилася на моє суцільне спасибі))", - написала днями журналістка відомого видання. Усвідомила, що "спасибі" - найпоширеніше слово в моєму житті. Саме їм наповнені робочі будні і чати в месенджерах. Я і сама на нього не скуплюся! І це насправді-дуже круто! А яке найпоширеніше слово у вашому житті?", - написала Юлія Мендель у підписі до публікації.

При цьому на знімку дівчина постала практично без макіяжу, надаючи до уваги свою натуральну красу під час роботи на главу держави.

Юлія Мендель, скріншот: Instagram
Юлія Мендель, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Слова "спасибі", "будь ласка". А ще є слово "друзі". Тільки справжні друзі, які завжди підтримають і не підведуть... 🌹 🌹 🌹 ", "Реальна краса. Бажаю здоров'я. З повагою ВМС!", "Мадам, вітаю Вас і Україну з таким рішучим кроком проти неправильного використання телеканалів, така отрута шкідлива для суспільства в цілому. Вітати", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Мендель)
Коментарі, скріншот: Instagram (Мендель)

"Дякую" - часто використовується слово в колах Петра Порошенко після виборів президента в 2019 році. Багато користувачів в інтернеті ставили на аватарки це слово. А ще в тому році, 22 квітня, під Адміністрацією президента в Києві проходила акція на підтримку Порошенка "Дякую, Петре".

Нагадаємо, Мендель зізналася, про який подарунок мріє Зеленський: "Будь-яка сума..."

Як повідомляв "Знай.ua", секретар Зеленського Мендель розповіла про серйозну втрату: "Завивання"

Знай.ua писав, секретар Зеленського Мендель стала грудьми На захист гаранта після трагедії: "Виправляти помилки"