Сьогодні, 6 лютого 2021 року, на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про аварію на залізниці біля станції "Воскобойня".
Це сталося о 02:05, за попередньою інформацією співробітників — 8 вагонів вантажного поїзда зійшли з рейок під час руху за маршрутом від станції "Кривий Ріг" до "Нижньодніпровськ-Вузол". Всього поїзд складається з 57 вагонів.

Аварія з поїздом, фото: Facebook (ДСНС)
Аварія з поїздом, фото: Facebook (ДСНС)

"Внаслідок цього пошкоджено залізничну колію та електричну опору (електроживлення на аварійній ділянці відсутнє), 4 вагони, які перевозили клінкер, перекинулися. Виникла затримка руху пасажирських поїздів у "парному напрямку" (в обох напрямках) — з моменту виникнення аварії. Загиблих і постраждалих немає. Аварійні бригади Дніпровської регіональної філії" Придніпровська залізниця " вирушили до місця аварії для здійснення аварійно-відновлювальних робіт. Підрозділи ГУ ДСНС в області не залучалися", - йдеться в повідомленні.

Також у публікації зазначається, що вже о 7:10 аварійні бригади РЕМ зуміли відновити електропостачання на аварійній ділянці, а через 20 хвилин (7:30) відновлено і рух по 1-й колії залізничного транспорту. На місці аварії тривають роботи з очищення від пошкоджених елементів і відновлення Ж/Д полотна. Залучено відновлювальний поїзд РЕМ, автокран, Автовишка та 40 працівників.

Нагадаємо, ринок у Києві охопила страшна пожежа, вогонь знищив все: попіл замість павільйонів

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", на найбільшій українській ТЕС аварія

Знай.ua писав, у харківському метро пасажир впав під колеса поїзда: "Закрутилася голова"